info

Ik probeer mijn twee grote passies, fotograferen en koken, samen te brengen in mijn werk. Koken zal ik in deze context beschrijven als vormgeven met eten.

Het is een uitdaging om met de meest alledaagse, eenvoudige en pure materialen die je in iedere keuken gebruikt, iets bijzonders te maken.

 

Mijn doel is objecten/installaties te maken die in veel gevallen gegeten kunnen worden. Als je het eet neem je iets van mij mee, het is een directe fysieke manier van communicatie. Het allermooiste vind ik het als aan het einde van een tentoonstelling of evenement het hele werk is opgegaan in de toeschouwers.

 

Mijn fotowerk ontstaat vanuit een bron met herinneringen en gevoelens.

Ik laat materie en herinnering samenkomen.          

Het werk ontstaat door te doen, wat je precies wil ontdek je gaandeweg.

Ik put uit een grote doos foto’s en brieven op mijn eigen zolder en ik maak gebruik van ‘gevonden foto’s’  via internet of andere bronnen. Oude foto’s zijn een aanwijzing in het leven van voorouders en hoe zij waren toen ik er nog niet was en dingen die er niet meer  zijn. Ze zijn een verbinding van heden en verleden.

                           
2550 bezoekers (3466 hits) sinds 17-6-2017